Ons bedrijf

XPERTA BVBA ("experta") International Loss Adjusters, is een onafhankelijk internationaal, ambitieus en multidisciplinair expertisebedrijf met schadebehandeling voor rekening van verzekeraars, tussenpersonen, en algemeen risicodragers in het middle- en high market segment van de verzekeringswereld.

Door partnership in het internationaal netwerk van GAB Robins UK, Int. Loss Adjusters, kunnen wij ook in Europa en erbuiten diverse expertisediensten aanbieden en dit conform de locale marktgeplogenheden.
De oprichters van XPERTA kunnen zich trouwens buigen over een jarenlange professionele ervaring inzake lokale en internationale schadebehandeling en afwikkeling en dit op Directieniveau van de vroegere NV GAB ROBINS BELGIUM.

Ons succes is gebaseerd op organisatorische en directe aanpak, ver doorgedreven automatisering / ICT, deskundigheid, ervaring, diplomatie, integriteit van onze medewerkers en dit uiteraard gekoppeld aan professioneel ondernemersschap.

Bij de integrale aanpak van het schadebehandelingsproces houden wij steeds de eisen en wensen van onze business partners en opdrachtgevers voor ogen. Door vooral doelgericht te ondernemen willen wij samen met onze opdrachtgevers een hoge mate van efficiŽntie en rendement nastreven en dit binnen een concurrentiŽel en professioneel marktbestel.

In BelgiŽ opereert XPERTA over het volledige grondgebied vanuit haar kantoren in Heist Op Den Berg, Kampenhout en Blankenberge..

XPERTA staat garant voor betrouwbaarheid en optimale dienstverlening, waarbij uw belang centraal staat in al ons handelen.